Home Vesti Orbović čestitao rudarima praznik

Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović poželeo je  Samostalnom sindikatu rednika energetike Srbije i rudarima u okviru ovog sindikata svetliju i sigurniju budućnost u odgovornom i teškom poslu koji obavlјaju.

Uputivši iskrene čestitke povodom 6. avgusta - Dana rudara Srbije, Orbović je naglasio potrebu da im se osigura veća bezbednost i zaštita zdravlja na radu s obzirom na uslove u kojima rade, a koji su dodatno otežani zbog pandemije.

 

I dalje nam je, pored zajedničkog doprinosa oporavku privrede, osnovni cilј da sačuvamo živote i zdravlјe radnika i njihovih porodica, kao i svih građana Srbije.

Uz nastavak borbe za bolji materijalni i socijalni položaj rudara, Savez samostalnih sindikata Srbije će zajedno sa Samostalnim sindikatom radnika energetike Srbije  nastaviti zalaganje za veća ulaganja u ovaj sektor, usmerena ne samo na ekonomsku isplativost, već i ekološku održivost.

Želim vam sreću, zdravlјe i još više uspeha u našoj zajedničkoj borbi za dostojanstvo rudarske profesije, navodi se u čestitki predsednika Orbovića.

 
Članovi smo
industriall retunsee
Language
Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Linkovi
ramrrs
jsonisad
sindsrbgas
sindirns